Data en kaarten

Thijs Borsten & Izaline Calister

Het eiland van mijn vader

Muziek
  • zo 10 mei 16:00 uur
    Geannuleerd

 Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

 

Componist, pianist en theatermaker Thijs Borsten ‘verzamelt’ al jaren bijzondere artiesten, die hij verleidt om hun muziek en verhalen te delen. Zangeres Izaline Calister is afkomstig van Curaçao en is daar zeer geliefd. In ‘Het eiland van mijn vader’ zingt en vertelt ze – ondersteund door filmbeelden – over het eiland, haar vader en daarmee ook over zichzelf.

De oorspronkelijke datum van dit concert was 17 oktober 2019. 

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 19.00
2e rang 14.00
MTK 10% korting 17.10
CJP 1e rang 14.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief