Data en kaarten

Via Berlin, Orkater en het Ragazze Quartet

Lost Tango

Muziektheater

In ‘Lost Tango’ bepalen twee varianten van de tango de sfeer: de modern-klassieke 'tango nuevo' van Astor Piazzolla en de hedendaagse ‘tango rupturo’ van pianist en componist Julián Peralta. 

De dubbelzinnigheid van de tango, met haar historie van armoede, heimwee en glamour, wordt in deze muziektheatervoorstelling in haar volle rijkdom ingezet. ‘Lost Tango’ viert het 10-jarig jubileum van Via Berlin, die ter gelegenheid samen optrekken met Orkater, het Ragazze Quartet, zangeres/actrice Meral Polat en tangokoning Carel Kraayenhof.

 

Rode zaal

Extra bij deze voorstelling:

Voorgesprek

Deze voorstelling bevat een inleiding en wordt verzorgd door de regisseur, een muziekdeskundige of een theater/dansspecialist. Aanvang is 3 kwartier voor de voorstelling en aanmelden is niet nodig.

Prijzen

1e rang 27.00
2e rang 22.00
3e rang 17.00
3e rang 17.00
MTK 10% korting 24.30
CJP 1e rang 20.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Veel makers lijken te zijn vergeten dat Oerol de versmelting is tussen landschap en theater”
Trouw, Isabel Baneke
  “Spel, zang, dans en muziek (nieuwe & oude tango) smelten stijlvol samen tot warmbloedige voorstelling.”
De Volkskrant, Annette Embrechts
  “De leden van het Ragazze Quartet, aangevuld met het tangotrio van Carel Kraayenhof (Papa Tango) geven perfect de lugubere geluiden weer van vergane glorie.”
Leeuwarder Courant, Gitte Brugman
  “Lost Tango sleept publiek mee in verrukkelijk drama”
Theaterparadijs, Youette Visser
  “Polat zingt tango alsof ze uit Argentinië komt en daar – terecht- grootse roem geniet. Ze blijkt ook een gepassioneerd danser. En kan hartverscheurend het dilemma aan de toeschouwers overbrengen; recht in het gezicht.”
Theaterparadijs, Youette Visser


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief