Data en kaarten

Estrella Morente ft. Jalal Chekara & Amsterdams Andalusisch Orkest

Meervaart, DeLaMar Theater & Flamenco Biënnale Nederland presenteren

Muziek

De Meervaart, DeLaMar Theater en Flamenco Biënnale Nederland nodigen één van ’s werelds grootste flamencozangeressen uit voor een optreden in Amsterdam.

Sinds haar debuut op zevenjarige leeftijd staat Estrella Morente (1980) op de meest toonaangevende podia en festivals.

Morente is de dochter van de wereldberoemde Enrique Morente, die in de vorige eeuw cross overs maakte met het volkse Arabo Andalus-repertoire van de familie Chekara. Met deze concerten treedt ze in haar vaders voetsporen: pure flamenco gaat over in de mooiste Moors-Andalusische klanken.

 

Fayage - de reis 

'Fayage, de reis' staat in het teken van 50 jaar Marokkaanse migratie in Nederland.

Van 14 juni 2019 tot en met juni 2020 staat 'Fayage – de reis' in het teken van 50 jaar Marokkaanse migratie in Nederland, in 2019 precies 50 jaar geleden. Wij vieren dit verbond door stil te staan bij de betekenis van migratie voor Amsterdammers.

Dit doen we door terug te blikken naar het verleden, maar vooral ook betekenis te geven aan migratie in het heden voor de diverse generaties in Amsterdam. Met project Fayage is het de bedoeling dat we de verhalen eren en een plek geven in de gezamenlijke geschiedenis. 

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 30.00
2e rang 25.00
3e rang 20.00
3e rang 20.00
MTK 10% korting 27.00
CJP 1e rang 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief