Data en kaarten

Een heilige avond

Peter Bolhuis en Yvonne van den Hurk

Theater

“Zulke spannende en inspirerende negentig minuten heeft men in geen tijden op het toneel gezien”, concludeerde de Frankfurter Allgemeine Zeitung. ‘Een Heilige Avond’ is een politieke toneelthriller van de internationale bestsellerauteur en filosoof Daniel Kehlmann, waarin terrorismebestrijding scherp tegenover het recht op privacy komt te staan.

Het is Kerstavond. Een vrouw, hoogleraar politieke filosofie, is uit haar taxi gehaald door de politie en wordt verhoord op het bureau. Haar ondervrager lijkt alles van haar te weten. Hij is ervan overtuigd dat zij samen met haar ex-man een terroristische aanslag heeft beraamd en dat precies om middernacht ergens in de stad een bom zal ontploffen. Of toch niet? Het is half elf, hij heeft slechts anderhalf uur om dat uit te vinden. Ondertussen tikt de klok onontkoombaar de tijd weg.

 

Blauwe zaal

Extra bij deze voorstelling:

Voorgesprek

Deze voorstelling bevat een inleiding en wordt verzorgd door de regisseur, een muziekdeskundige of een theater/dansspecialist. Aanvang is 3 kwartier voor de voorstelling en aanmelden is niet nodig.

Prijzen

1e rang 22.50
2e rang 17.50
MTK 10% korting 20.25
CJP 1e rang 16.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Een beklemmende voorstelling, gebaseerd op een puntgave, actuele tekst.”
Theaterkrant (Keuze van de Criticus)
  “Actueel, met ijzersterk spel en een intrigerende verhaallijn... Verwondering op het puntje van je stoel.”
I Love Theater


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief