Data en kaarten

Dirk Scheele

Pepernotenpret

Familie
2+

‘Pepernotenpret’ is een vrolijke, grappige en muzikale voorstelling met Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten. Dirk speelt en zingt samen met een echte Pieten-rock-’n-rollband veel nieuwe en bekende Sinterklaasliedjes. 

Met live Pietenband en Sinterklaas.

We gaan volop swingen tijdens dit gezellige Sinterklaasfeest! De stoere Pieten van de Pietenband spelen op gitaar, basgitaar, toetsen en drums en zingen mee met de liedjes van Dirk.
Misschien is de Sint zelfs over te halen om een liedje te zingen of een lekker stukje piano te spelen! Doe je mee als hulp-Sint of hulppiet?

Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten ontmoeten in de foyer.

Dirk Scheele
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’
 

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 17.50
2e rang 15.00
3e rang 12.50
3e rang 12.50
MTK 10% korting 13.12
Kinderprijs (1e rang) 12.50
Kinderprijs (2e rang) 10.00
Kinderprijs (3e rang) 7.50
CJP 1e rang 13.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief