Data en kaarten

Anuar

Eerlijk

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21
Cabaret
  • vr 25 nov 20:30 uur
    Uitverkocht

Wat fijn dat we u weer mogen verwelkomen in de Meervaart.

Anuar is een echte lefgozer. De gretige grappenmaker won cabaretfestival Cameretten, schreef twee succesvolle boeken, haalde als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times en heeft net een uitverkochte tour achter de rug samen met collega’s Rayen Panday en Najib Amhali. 

Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven. Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met zijn zesde avondvullende solo: ‘Eerlijk’.

Als je hem eenmaal hebt gezien, kun je niet anders dan van hem houden. Pers en publiek over een avondje Anuar: “Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up”, “Hij is een gretige grappenmaker”, “Hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen”.
 

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 17.00
2e rang 12.00
MTK 10% korting 15.30
CJP 12.75
CJP Rang 2 9.00
Stadspas Rang 1 12.00
Stadspas Rang 2 7.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief