Data en kaarten

Nasrdin Dchar

JA

Theater

Net als in zijn succesvolle solovoorstellingen ‘Oumi’ (over zijn moeder) en ‘DAD’ (over zijn vader en het vaderschap) neemt acteur Nasrdin Dchar het publiek in ‘JA’ mee op een reis. Die scheert langs continenten en culturen, maar het is vooral zijn eigen zoektocht naar volwassenheid, met als universele kern de liefde. Want die kan alles overwinnen, toch?

Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoette in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zat vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al wist dat zij de ware is?

In dezelfde persoonlijke stijl als de voorstelling DAD – officiële juryselectie Theaterfestival 2017 – laat Dchar zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, wat trouwen teweeg brengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘JA!’ kunt zeggen.

Tijdens deze voorstelling worden tv-opnames gemaakt.

 

Dineren voorafgaand aan uw bezoek aan Nasrdin Dchar!

Voorafgaand aan de voorstelling ‘JA’ bieden we u graag de mogelijkheid om te dineren in de Meervaart. Geniet van een authentiek Marokkaans buffet verzorgd door de vrouwen van 'Vrouw en Vaart' en chef-kok Erwin van Akkeren.

Het diner kost € 24,50 p.p. en is inclusief drankje tijdens het diner en een kopje koffie na afloop. Om 18:30 uur opent de Meervaart haar deuren en om 19:00 uur kunt u aanschuiven.
U kunt de kaarten voor het diner bijbestellen tijdens het bestelproces (de hoeveelheid plekken is beperkt).

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 24.00
2e rang 19.00
3e rang 14.00
3e rang 14.00
MTK 10% korting 21.60
CJP 1e rang 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief