Data en kaarten

Henk Poort en de Helden

Henk Poort

Muziektheater
  • za 14 dec 20:30 uur
    Uitverkocht

Zijn deelname aan het tv-programma De Beste Zangers van Nederland – waarin artiesten nummers zingen buiten hun geijkte repertoire – inspireerde Henk Poort voor deze nieuwe solo. In ‘Henk Poort en de Helden’ zingt hij de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. Samen vormen ze een sterk persoonlijk verhaal.

Henk Poort behoort tot De Beste Zangers van Nederland. Dat vinden ze ook bij AVROTROS, dat hem uitnodigde deel te nemen aan het gelijknamige tv-programma. Henk werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn. Dat gaf hem de inspiratie voor deze nieuwe solo.

Bovendien rees de vraag naar nieuwe verhalen en nieuwe songs na het succes van ‘Ik ben mijn lied’, waarin Henk Poort zich ook bewees als rasverteller. In ‘Henk Poort en de Helden’ ontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij).

Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een held, maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee? In ‘Henk Poort en de Helden’ klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. Ze vormen samen een sterk persoonlijk verhaal.
 

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 22.00
2e rang 17.00
MTK 10% korting 19.80
CJP 1e rang 16.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief