Data en kaarten

De Oerclub

Golden Palace

“Vlijmscherp, zeer humoristisch" - de Volkskrant over Golden Palace

Theater

Het goede nieuws is dat vrouwen steeds meer terrein veroveren op gebieden die van oudsher aan mannen toebehoren. Het slechte nieuws is dat mannen daardoor hun identiteit kwijtraken. In ‘De Oerclub’ ondernemen vier mannen een onverwachte tegenactie: ze claimen de zwangerschap. Onder het motto ‘dat kunnen wij ook - maar dan beter’ beginnen ze aan een absurd experiment met een bloedstollende uitkomst. 

Golden Palace is een meester in het fileren van het menselijk functioneren. “Vlijmscherp, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog,” schreef de Volkskrant al eens.

In ‘De Oerclub’ buigt het gezelschap zich over de kunst van het baren. Het voortbrengen van leven mag niet langer het alleenrecht van vrouwen zijn! Kunnen mannen tippen aan de vrouwelijke oerkracht? Onder het motto ‘dat kunnen wij ook - maar dan beter’ beginnen ze aan een absurd experiment met een bloedstollende uitkomst.

 

Blauwe zaal

Extra bij deze voorstelling:

Voorgesprek

Deze voorstelling bevat een inleiding en wordt verzorgd door de regisseur, een muziekdeskundige of een theater/dansspecialist. Aanvang is 3 kwartier voor de voorstelling en aanmelden is niet nodig.

Prijzen

1e rang 19.00
2e rang 14.00
MTK 10% korting 17.10
CJP 1e rang 14.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Golden Palace fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog.”
de Volkskrant
  “Het is bij De Oerclub alsof je even in een compleet ander universum stapt. Dat is bijzonder in deze tijden van relativisme en realisme in het theater. Het is een wereld waarvan je bijna geen genoeg kunt krijgen...”
Theaterkrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief