Data en kaarten

Tania Kross

Van Mozart tot Madonna

Muziek

‘Van Mozart tot Madonna’ is een verrassende reis door de geschiedenis langs achttiende-eeuwse wonderkinderen en hedendaagse popprinsessen; een muzikale ode aan hen die zich onsterfelijk maakten met hun prachtige muziek. Het wordt een hoogwaardige en unieke muzikale belevenis, samengesteld door Tania en haar ensemble van vrienden, allen topmusici. 

Operazangeres Tania Kross is uitgegroeid tot publiekslieveling in de Nederlandse theaters. Haar wereldberoemde warme mezzo zorgt in combinatie met haar ontwapenende persoonlijkheid voor een ongekende populariteit van haar voorstellingen. Bijzonder, want tot Tania bleef de klassieke muziek binnen de muren van concertzalen. Tania Kross zingt nu in de mooiste zalen van Nederland en brengt ons op die manier in aanraking met muziek die we anders niet zo snel zouden horen. Muziek die haar eigen leven verrijkt, en nu ook het onze.

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 32.50
2e rang 27.50
3e rang 22.50
3e rang 22.50
MTK 10% korting 29.25
CJP 1e rang 24.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief