Data en kaarten

De Rovers

Meneer Monster

Familie
4+

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven.

Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje.

Na succesvoorstellingen als ‘De Gruffalo’, ‘Over een Kleine Mol’, ‘Fantastische Meneer Vos’ en ‘De Waanzinnige Boomhut’ brengt Meneer Monster een nieuw visueel spektakelstuk. Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om weer een theaterbelevenis van formaat te maken.

‘De Rovers’ is een tekstloze voorstelling (language no problem) boordevol livemuziek van Erik Hofland (bekend van ‘Fantastische Meneer Vos’) en geregisseerd door de oorspronkelijke regisseur van de Australische 13 Story Treehouse productie. Meneer Monster werkt voor ‘De Rovers’ samen met Northern Rivers Performing Arts (NORPA) uit Lismore Australië. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Over Meneer Monster
Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren.
Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter;  energiek, fysiek en vol spelplezier. 
Meneer Monster is onder meer bekend van de hit-voorstellingen ‘Over een kleine mol’, ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ (winnaar Zilveren Krekel 2018 en ZAPP Theaterprijs).
 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 8.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief