Data en kaarten

Tim Knol

Lost & Found 2

Muziek

Tim Knol speelt in dit theaterconcert veel werk van zijn nieuwste cd ‘Cut the Wire’, maar ook een aantal mooie covers, waarover hij ook dit keer prachtige verhalen vertelt. “Tim Knol bekoort met intieme theatershow”, kopte popmagazine Heaven. 

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single ‘Sam’ werd een hit. Nederland maakte kennis met Tim Knol en was gelijk overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde hij met ‘Days’, zijn tweede album. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

“Tim Knol bekoort met intieme theatershow... Wat hij in Lost & Found II vooral uitdraagt is zijn liefde voor muziek, ditmaal die voor bluegrass in het bijzonder... Van zijn jongste album Cut The Wire prijken onder meer A Kid’s Heart en Song For Grandma, de ode aan zijn overleden grootmoeder, op de setlist .” Popmagazine Heaven

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 19.00
2e rang 14.00
MTK 10% korting 17.10
CJP 1e rang 14.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Knol bereikt de perfectie in een cover van zijn grote held de singer-songwriter Gram Parsons. Knol grijpt iedereen bij de strot met een jubelende, maar breekbare zangstem en speelt de zaal ineens doodstil. Wat een muzikale rijkdom.”
de Volkskrant over Tims jubileumconcert 2019
  “...frisheid in de wiegende. elegante melodieën die Knol zo mooi kan schrijven én met zijn heldere stem zo mooi kan inkleuren... Gewoon mooie muziek maken. dat is nu het devies. maar hij doet hier meer dan dat.”
de Volkskrant
  “Het album biedt de liefhebber van muziek een mooi begin van 2018 en laat daarmee horen dat er anno 2018 nog echt muziek gemaakt kan worden!”
Rockzine
  “Het prachtige Cut the Wire staat vol liedjes om bij op adem te komen en je aan te warmen.”
OOR


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief