Data en kaarten

Karin Bloemen en band

Souvenirs

Show

In je leven verzamel je vele spullen en herinneringen.‘Souvenirs’ is een rijke Bloemen-show met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Een ouderwets avondje theater, waarvan u de herinnering ongetwijfeld als dierbaar souvenir naar huis neemt.
 

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt, noem maar op… Na verloop van tijd zijn je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. 

In ‘Souvenirs’ voegt Karin Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent…). Kortom, Een ouderwets avondje theater, waarvan u de herinnering ongetwijfeld als dierbaar souvenir naar huis neemt.
 

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 32.50
2e rang 27.50
3e rang 22.50
3e rang 22.50
MTK 10% korting 29.25
CJP 1e rang 24.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Souvenirs is een waar feest voor oog en oor.”
Algemeen Dagblad
  “De teksten van Karin Bloemens nieuwe nummers zijn prachtig, en ze zingt vol overtuiging, in een eigenzinnige show.”
de Volkskrant
  “De voorstelling is tot in de puntjes verzorgd.”
De Telegraaf
  “Karin Bloemen zingt ¬Ěn danst als een jonge godin.”
Theaterkrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief