Data en kaarten

Vrijdag & Sandifort

Voorlopig voor Altijd

Cabaret

“Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort”, concludeerde de jury van de cabaretprijs Poelifinario. Ook ‘Voorlopig voor altijd’ werd onverdeeld lovend ontvangen. Aan de hand van sketches onderzoeken ze de rafelranden van het huwelijk. Zeer herkenbaar, afwisselend komisch en tragisch, hilarisch en kwetsbaar.

Remko Vrijdag en Martine Sandifort spelen alweer hun vierde voorstelling op een rij. De vorige show ‘Vrijdag vs Sandifort’ werd uitgeroepen tot één van de meest indrukwekkende cabaretvoorstellingen van het seizoen: “Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort”, concludeerde de Poelifinario-jury.
De beloftes maken ze waar in ‘Voorlopig voor altijd’, die werd dan ook onverdeeld lovend ontvangen. Zeer herkenbaar en schrijnend, komisch en tragisch, hilarisch en kwetsbaar.
 

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 24.00
2e rang 19.00
3e rang 14.00
3e rang 14.00
MTK 10% korting 21.60
CJP 1e rang 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “In hun vierde cabaretprogramma als duo doen Remko Vrijdag en Martine Sandifort waar ze goed in zijn: sketches met absurde wendingen spelen, bevolkt door over-the-top personages.”
Theaterkrant
  “Remko en Martine onderzoeken de rafelranden van het huwelijk. We zien macht versus kwetsbaarheid, onhandige communicatie met ongemak als gevolg, pogingen om geliefd te worden gevolgd door pijnlijke afwijzingen door angst, moedwil of onvermogen van de ander.”
Trouw
  “Zo komen in de vierde voorstelling van Vrijdag & Sandifort allerhande relationele spanningen aan bod.”
de Volkskrant
  “Een strakke montage van losse sketches die toch steeds in dienst staan van het geheel, waarin de cabaretiers voortdurend uit hun rol stappen om de onderlinge spanningen uit te vechten.”
NRC Handelsblad


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief