Data en kaarten

Pepijn Gunneweg

The Great Wonder

Language no problem!

Show

Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, maakt een vierdimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt, met trucs die al jaren zijn hoofd op hol hebben gebracht maar vanwege gevaar en absurditeit niet eerder het toneel bereikten. Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die u weer even in wonderen doen geloven.

Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol hebben gebracht, maar nooit eerder het toneel bereikten omdat ze te ruw, te bizar of gewoonweg te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na twee jaar training en diverse blessures zijn ze eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die u weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

Pepijn Gunneweg maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de BZT show. Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf zuur…
 

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 29.50
2e rang 24.50
3e rang 19.50
3e rang 19.50
MTK 10% korting 26.55
CJP 1e rang 22.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Zang, goochelen, muziek en acrobatiek zie je niet zo snel in één voorstelling. Dit maakt deze voorstelling zo uniek.”
I Love Theater
  “The Great Wonder, een voorstelling als een poëtische reis van geboorte naar dood, bevat wonderschone scènes.”
Volkskrant
  “De beelden blijven betoveren, en veranderen voortdurend.”
Theaterkrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief