Data en kaarten

Janneke de Bijl

Zonder zin kan het ook

Cabaret

Janneke de Bijl won in 2017 de jury- en de publieksprijs van Cameretten. In haar debuutvoorstelling is ze niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd.

Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?

Janneke studeerde af als filosoof, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. 

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 18.50
2e rang 13.50
MTK 10% korting 16.65
CJP 1e rang 13.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Haar 'niet zo gezellige' levenshouding, waaronder ook veel gevoel schuil blijkt te gaan, leidt tot een lange stroom komische observaties.”
de Volkskrant
  “Verbazingwekkend sterke debutant... Haar podiumpresentatie is verbazingwekkend knap, haar omgang met het publiek van een vanzelfsprekend gemak.”
Dagblad van het Noorden
  “Janneke heeft gewoon een funny brain.”
Sanne Wallis de Vries


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief