Data en kaarten

Conny Janssen Danst

KIEM

Dans

‘KIEM’ is de nieuwste moderne dansvoorstelling van Conny Janssen, uitgevoerd door een groot, avontuurlijk ensemble van tien dansers.

‘KIEM’ is ontstaan uit een behoefte om een tegenkleur te geven aan Conny Janssens vorige voorstelling ‘BROOS’ (2019) waarin ze zich liet inspireren door ouderdom, jeugd en de kwetsbaarheid van het leven tijdens alle levensfases. Een persoonlijke inspiratiebron was het imploderende leven van haar moeder, de belichaming van het begrip ‘broos’.

In ‘KIEM’ wordt juist de vitaliteit en veerkracht van het leven omarmd. Het lichaam wordt volgezogen met verse lucht, om met hernieuwde energie de ongekende mogelijkheden te verkennen.
Het stuk gaat over groeikracht en levensdrift, over het gevecht om te ontsnappen aan dat wat je tegenhoudt, over de drang om uit te breken.

Conny Janssen Danst
Conny Janssen Danst, gevestigd in Rotterdam, is één van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen van Nederland. Conny Janssens werk werd veelvuldig onderscheiden en is te zien op diverse festivals. 

Daarnaast is Conny Janssen Danst een broedplaats voor jong talent. Zowel jonge dansers als jonge dansmakers krijgen de kans zich binnen de professionele omgeving van het gezelschap te ontwikkelen. Het gezelschap is daarmee een belangrijke ambassadeur van de moderne dans.
 

Lees verder

 

Rode zaal

Extra bij deze voorstelling:

Voorgesprek

Deze voorstelling bevat een inleiding en wordt verzorgd door de regisseur, een muziekdeskundige of een theater/dansspecialist. Aanvang is 3 kwartier voor de voorstelling en aanmelden is niet nodig.

Prijzen

1e rang 30.00
2e rang 25.00
3e rang 20.00
MTK 10% korting 27.00
CJP 1e rang 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief