Data en kaarten

Nai Barghouti & Amsterdams Andalusisch Orkest

Muziek
  • zo 02 feb 15:00 uur
    Uitverkocht

Een natuurtalent is neergestreken in Amsterdam: de 21-jarige Palestijnse zangeres Nai Barghouti. Al op zeer jonge leeftijd wist ze te overtuigen met haar vertolking van Arabische liederen. Ze treedt voor ons op samen met het Amsterdams Andalusisch Orkest.

Nai Barghouti trad eerder op voor uitverkochte zalen in onder meer Egypte, Libanon en Koeweit. Al op zeer jonge leeftijd wist ze te overtuigen met haar vertolking van Arabische liederen. Critici noemden haar een ‘klassieke diva’ en vergeleken haar met de legendarische zangeres Oum Koulthum. 

Inmiddels heeft ze zich ontwikkeld als fluitiste en componiste en bestudeert ze de relatie tussen Arabische zang en jazz aan het Conservatorium van Amsterdam. We zijn vereerd dat ze voor ons komt optreden in de Meervaart, ondersteund door het Amsterdams Andalusisch Orkest.
 

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 15.00
2e rang 10.00
MTK 10% korting 13.50
CJP 1e rang 11.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief