Data en kaarten

Kasper van Kooten

Speeltijd

Cabaret

Kasper trappelt van ongeduld om dit programma te spelen. Voor het eerst kiest hij voor rauwe stand-up comedy. Hij vertelt over zijn missers, zijn geluk, zijn familie, zijn wereld, zijn geloof en zijn verslavingen. 

Kasper van Kooten maakte tot nu toe negen avondvullende programma’s; zes solo en drie met muzikanten. Van deze negen werden er maar liefst drie genomineerd voor de VSCD Cabaretprijzen. Kaspers stijl wordt gekenmerkt als "verhalend", “fantasierijk" en “muzikaal”.

Kasper trappelt van ongeduld (de klok tikt!) om dit programma te spelen. Zijn tiende! Dit keer niet met fictieve personages, muzikanten of decors, maar slechts met barkruk en microfoon. Voor het eerst kiest Van Kooten voor rauwe stand-up comedy: de naakte waarheid. Hij vertelt over zijn missers, zijn geluk, zijn familie, zijn wereld, zijn geloof en zijn verslavingen. Kasper hoopt dit in anderhalf uur te redden, maar of dat genoeg speeltijd is...

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00
CJP 1e rang 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Pure magie op het podium.”
Cabaret.nl
  “Van Kooten kennen we als een sterk verteller. Van verhalen met een kop en een staart, liedjes, persiflages, typetjes en imitaties. En behoorlijk scherpe en prikkelende humor. Maar in Speeltijd schurkt hij aan tegen de stand-up comedy.”
Theaterkrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief