Data en kaarten

Back to Oz

Het Filiaal theatermakers, Stadsschouwburg Utrecht, K.O. Brass & Slagwerk Den Haag

Familie
8+

‘Back to Oz’ is een spectaculair muzikaal theaterspektakel met acht steengoede acteurs, live video en swingende muziek door K.O. Brass! en Slagwerk Den Haag.

Doortje is weervrouw en een echte young professional. Ze doet uitermate haar best, maar soms gaat het mis. Het weer laat zich nou eenmaal niet voorspellen. Als er tijdens een uitzending kortsluiting in de studio ontstaat, belandt ze als een wervelwind in een andere wereld. Hoe komt ze weer thuis?

Een wereld waar hele andere wetten gelden. Door overleeft ternauwernood de aanval van Leeuw, redt Stro van de vuurdood en Blik van doorroesten. Eigenlijk wil Door wel naar huis, maar wie is eigenlijk die man achter het gordijn die alles arrangeert?

In ‘Back to Oz’ zit alles wat een spectaculaire wintervoorstelling nodig heeft: een tekst van Don Duyns gebaseerd op alle boeken over Oz van Frank L. Baum, een swingende band samengesteld uit musici van K.O. Brass! en Slagwerk Den Haag o.l.v. Gábor Tarján, live videobeelden, acht steengoede acteurs en een happy end. ‘Back to Oz’ is muziektheater waar je met een beetje meer hart, verstand en moed uit komt!

 

Rode zaal

Extra bij deze voorstelling:

Verjaardagsfeestje

Een unieke manier om de verjaardag van uw kind te vieren. Er wordt een speciaal hoekje gereserveerd waar u met de kinderen taart kunt eten, cadeautjes kunt uitpakken en/of naar een workshop gaan. De Meervaart heeft een verrassing voor de jarige. Klik hier voor meer informatie / opgeven.

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
3e rang 10.00
3e rang 10.00
Kinderprijs (1e rang) 15.00
Kinderprijs (2e rang) 12.50
Kinderprijs (3e rang) 10.00
MTK 10% korting 18.00
CJP 1e rang 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Vindingrijke Back to Oz kan bogen op geweldige acteursploeg.”
Volkskrant
  “Back to Oz is feestelijk, hartverwarmend familietheater dat duidelijk door iedereen met bakken liefde is gemaakt.”
Theaterkrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief