Data en kaarten

'Nuff Said

Muziek

‘Nuff Said biedt borrelend vers podiumplezier dat wisselt tussen mainstream en underground, met optredens door jong talent en internationale namen. Telkens een nieuwe rits kwaliteit. 

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 11 jaar naar podia in steden als Gent, Brussel en Rotterdam. Nu is Amsterdam aan de beurt! 

‘Nuff Said biedt borrelend vers podiumplezier dat wisselt tussen mainstream en underground, met optredens door jong talent en internationale namen. Telkens een nieuwe rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word… 

Elk podium krijgt een eigen ‘Nuff Said-flavour dankzij de verschillende hosts. In Amsterdam wordt alles vakkundig ingekapseld door de funkateers van Brzzvll en chef d'orchestre Andrew Makkinga.
 

Samir Fighil (NL) is een man van vele typetjes. En die typetjes gaan allen als een gek tekeer op jouw lachspieren, wees gerust. Maar ook als zichzelf is Samir de koning van de situatiehumor en de onverwachte frisse grap. Samir wordt alom geprezen en gezien als het aanstormende talent uit de Provincie Gelderland. Winnaar persoonlijkheidsprijs Cameretten 2019.

NARCY (CAN), oftwel Yassin Alsalman, wordt beschouwd als een van de meest gerenommeerde Arabische MC’s wereldwijd. Zo heeft hij al kunnen samenwerken met grote namen zoals Mos Def, Talib Kweli en Jay Electronica. Deze Iraaks-Canadese intellectueel is niet alleen een gevestigde waarde in de muziekindustrie, hij weet met zijn kritische publicaties ook de academische wereld te veroveren. Zijn muziek was onder andere te horen in de film Fast and Furious 7 en in de net met een Golden Globe bekroonde serie Ramy. Vorig jaar kwam zijn nieuwe album SpaceTime uit. 

LOST (NL), bekend als één van de leden van de 6-koppige hiphopgroep SoulTrash uit Amsterdam Zuid-Oost, is ook schrijver en performer. Hij draagt voor op gevoel. Soms op het randje, vanuit het hart maar vooral vanuit de stad. De Bijlmer om precies te zijn. Daar ligt de kern van Lost. Thema’s zijn zelfreflectie, ego, en ergens voor willen staan. Maar ook stadse thema’s als nachtbussen en glaasjes wijn aan de grachten komen voorbij in het werk van Lost. 

Lisette Ma Neza (NL/BE) zoekt met poëzie naar haar eigen identiteit, als Brusselaar, als Nederlander, als jongere, als vrouw en met wortels in Rwanda. In 2017 werd ze Belgisch Kampioen Slam Poetry en won ze in 2018 zilver op het Europese Kampioenschap in Parijs en het wereldkampioenschap in Rio de Janeiro. Haar performances balanceren tussen pijnlijk direct en verliefde naïviteit en grijpen het publiek dikwijls bij de keel.

Roel C. Verburg (NL) is een flierefluitende rockster bewapend met een microfoon, gitaar en onvoorspelbare liedjes. Hij is één van de weinige comedians van Nederland die stand-up comedy weet te combineren met muziek. Hij kan anti-rijmen als geen ander en is een levende legende op het gebied van nerovetsrethca netarp (achterstevoren praten). Voor liefhebbers van Flight of the Conchords, Stephen Lynch en Henry Phillips: acts die ook wel eens de niet-Nederlandse Roel C. Verburg worden genoemd.
 

DJ set by TARIQ

 

 

 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

Prijs 15.00
MTK 10% korting 13.50
CJP 11.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief