Data en kaarten

Keren Levi / Arno Schuitemaker

unmute / Together_Till the End

Dans

In ‘Together_till the end’ creëren twee mannen een draaikolk van herhalende beweging, in pulserend licht en op opzwepende beats. Hun gedeelde ervaring versmelt gaandeweg met uw eigen verbeelding.

Beginnend vanuit een herhaalde beweging die niet lijkt te willen stoppen, vervormen de twee mannen aan één stuk door hun bewegingen, keer op keer met nieuwe intensiteit. Ze zijn verbonden in een aanstekelijke groove, dicht bij elkaar, terwijl pulserend licht zich om hun lichamen hult.

Door de opzwepende beats en hun ronddraaiende bovenlijven creëren ze een draaikolk van beweging en rekken ze de grenzen van het menselijk mogelijke op. Vol van sensuele energie dompelen ze ons onder.

Over Arno Schuitemaker
Arno Schuitemaker is een reizende ster en niet zonder reden. Met groot succes reizen zijn voorstellingen kriskras door Nederland en Europa. De magazines tanz en Dance Europe noemden deze Amsterdamse maker zelfs "de meest toonaangevende hedendaagse choreograaf in Nederland”. 

Met al maar doorgaande beweging als vertrekpunt worden voorstellingen van Arno Schuitemaker ware belevenissen die spreken over het leven en de tijd waarín we leven. Gekenmerkt door het interdisciplinaire karakter gaan zijn voorstellingen verder dan dans en rekken ze de grenzen ervan op. 
 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00
CJP 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Als een stroomstoot, zo voelt de dans van Arno Schuitemaker soms. Hypnotiserende bewegingen op elektronische minimal music. Dat gaat over energie, dat geeft spanning, en houdt je ademloos geboeid.”
VPRO
  “Bij choreograaf Arno Schuitemaker versmelten danserslijven, pulserende muziek en een uitgekiende belichting, waarin sommige dingen - heel spannend - juist nbelicht blijven, in een hallucinerende totaalervaring.”
Trouw


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief