Data en kaarten

BOEF

Maas Theater en Dans

Familie
4+

‘Boef’ is een boevenavontuur voor kleuters. Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek en hoe kan je de politie helpen?

Snelheid, een zwarte schaduw, krakende schoenen en een gillend alarm dat alles verraadt. Met zwarte maskers, grappige (panto-)mimetechniek en omdraaiingen nemen de spelers de kinderen mee in een puzzel.

Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass ‘boef’. Met fantasie, humor en slapstick brengen Lisa Groothof en Dwayne Toemere (eerder samen bij Maas in Eitje) een spannende whodunit. 

“Ik wilde een stoer avontuur maken voor kleuters. Mijn grootste inspiratiebron is mijn eigen kleuter en wat hij leuk en eng vindt. Hij houdt van stoeien en vechten en ik ook trouwens. Zelf geniet ik thuis op de bank erg van spannende films, die spanning zit ook in de voorstelling. En het leuke is: je hebt helemaal niks nodig.” Lisa Groothof

“Kleuters reageren tijdens een voorstelling open en eerlijk, daar kunnen wij als volwassenen veel van leren. Met Boef gaan Lisa en ik op een hele doorzichtige manier in de huid van een boef kruipen. Met veel speelse energie nemen we de kinderen mee in onze wereld. Zonder dat er iets gestolen hoeft te worden, maar gewoon door te spelen.” Dwayne Toemere

Workshop Boef
Hoe sluipt een boef als hij bang is? Hoe vang je handen die alles willen stelen? En wie verzint het slimste plan om de politie om de tuin te leiden. In de workshop die na de voorstelling plaatsvindt, ga je samen met een theaterdocent en een echte politieagent op zoek naar de boef in jezelf. We mimen ons door een spannend boevenavontuur en eindigen in een spectaculaire boevenvang-act. Een kaartje voor de workshop kost slechts €2,50 en is bij te boeken in het bestelproces. 

 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Extra bij deze voorstelling:

Workshop

Deze voorstelling bevat een workshop en wordt na afloop van de voorstelling gegeven door een ervaren theaterdocent van Meervaart Jong. De workshop kost € 2,50 per kind en is tegelijk te boeken met het voorstellingskaartje.

Prijzen

1e rang 8.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Een vermakelijk kat-en-muis-spel. (…) Groofhof en Toemere kunnen met minimale middelen een jong publiek boeien”
Theaterkrant
  “Het is fantastisch om te zien hoe ze met simpele dingen het verschil tussen goed en kwaad hebben neergezet. En mooi om te horen hoe de kinderen, hoe subtiel ook, dit feilloos oppikken. Wat was het een leuke besteding van onze zondagochtend.”
Go or no go


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief