Data en kaarten

Het Houten Huis & Speeltheater Holland

Adios

Familie
7+

Een oude vrouw zit mijmerend bij de kachel. Terwijl ze thee inschenkt, dwalen haar gedachten af… Het hondje blaft als er uit de theepot een piepklein mannetje kruipt. Het is haar vroegere geliefde.

Over het behang vliegen vogels voorbij. Een pyjama vraagt haar ten dans. Langzaam brengt de kamer een vervlogen wereld tot leven.

‘Adios’ won in 2011 de Gouden Krekel voor meest indrukwekkende productie.

Muziektheatergezelschap Het Houten Huis staat symbool voor het leven; waar soms ook iets piept en kraakt of een onverwachte gast langskomt. Overdag spelen ze voor schoolklassen, van kleuter tot puber, maar als ‘s avonds volwassen mensen met hetzelfde ongeloof de zaal uitkomen blijkt dat ontroering en fantasie geen leeftijdsgrens kennen.
 

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 8.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Alles valt op zijn plek in po√ętisch Adios... Zorgvuldig gecomponeerde ode aan de liefde in beeld en geluid”
Noord-Hollands Dagblad
  “Alles klopt aan de voorstelling. Wonderschoon is de muziek, ontroerend het breekbare spel, trefzeker en verfijnd de regie vol ingenieuze, humorvolle vondsten. Een voorstelling die het publiek tot tranen toe roert”
VSCD Jury
  “Troostrijke, po√ętische voorstelling”
de Volkskrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief