Data en kaarten

Met Mohammed Azaay & Amsterdams Andalusisch Orkest

Jihad van Liefde

Muziektheater
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

  “Deze ‘Jihad van Liefde’ is een oprechte en hartverscheurend breekbare strijdkreet tegen wrok en onbegrip... dat je recht in het hart treft”
Trouw
  “In ‘Jihad van liefde’ worden haat en verdriet omgezet in een verhaal van liefde... dat verhaal is groots.”
NRC Handelsblad
  “Jihad van liefde is een schitterende mengeling van rouwbeklag, woede en loutering. Na de première zegt de echte Mohamed El Bachiri op het podium dat hij diep is geraakt.”
de Volkskrant
  “Dit verhaal met bijbelse proporties is van een zeldzame schoonheid… Eran Ben-Michaël regisseerde sober maar doeltreffend en zorgt, ook dankzij het voortreffelijke spel van Azaay, voor een zeer intense beleving.”
Scenes
  “Met de boekbewerking Jihad van liefde zetten regisseur Eran Ben-Michaël en schrijver Sarah Ringoet een aangrijpend verhaal op overtuigende wijze neer, met dank aan een fantastische hoofdrol van acteur Mohammed Azaay. ”
Theaterkrant (geeft geen sterren)
  “In een wereld van toenemende polarisatie is Jihad van de liefde een eilandje van barmhartigheid... Het zijn de beschrijvingen van het alledaagse waardoor de dreun binnenkomt.”
Het Parool (geeft geen sterren)


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief