Data en kaarten

Kees van Amstel

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

Cabaret

Het leven is net een zwembad, maar Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant, toe te kijken hoe anderen proberen het hoofd boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. 

Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws. 
 

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 19.00
2e rang 14.00
MTK 10% korting 17.10
CJP 1e rang 14.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Van Amstel ontpopt zich als een komiek van de bovenste plank die vol gas geeft en zijn publiek doet schudden van het lachen.”
Theaterkrant (Keuze van de Criticus)
  “Van Amstel toont zich een meesterverteller.”
Cabaret.nl
  “Hilarisch, met een grauw randje”
Dagblad van het Noorden (Jacques d''Ancona)
  “Hoog tempo, afwisselend en zeer komisch”
Scenes
  “Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven.”
Trouw
  “In zijn knap geconstrueerde cabaretsolo trekt Van Amstel de trommel met hilarische anekdoten gretig open, maar weet hij ook de hoofdlijn vast te houden…. een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken.”
de Volkskrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief