Data en kaarten

Micha Wertheim

Micha Wertheim voor alle duidelijkheid

Cabaret

Met ‘Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid’ bewijst hij dat goede grappen nog steeds van levensbelang kunnen zijn. Na meer experimentele voorstellingen keert Micha Wertheim terug naar de vorm waar het mee begon: stand-up. Stand-up comedy zoals het bedoeld is: persoonlijk, grappig zonder opsmuk. 

Zoals altijd is hij scherp, soms ongemakkelijk en Micha zou Micha niet zijn als hij er niet toch een draai aan geeft, die de voorstelling net even anders maakt.

Met zijn voorstelling ‘Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid’ keert hij terug naar de vorm waar het mee begon: Stand-Up. Stand-up comedy zoals het bedoeld is: persoonlijk, grappig zonder opsmuk. Zoals altijd is hij scherp, soms ongemakkelijk en Micha zou Micha niet zijn als hij er niet toch een draai aan geeft, die de voorstelling net even anders maakt.

Dinerbuffet

Geniet voorafgaand aan dit optreden van een dinerbuffet in onze foyer, voor € 24,50 per persoon. Chefkok Erwin van Akkeren stelt samen met vrouwen van emancipatiecentrum Vrouw & Vaart heerlijke gerechten samen, met zowel vlees als vegetarische opties. Eén drankje tijdens de maaltijd is inclusief. Bij wijze van een dessert krijgt u een koffie of thee met een bonbon. U kunt tegelijkertijd met uw kaartaankoop het diner bestellen, of (als u al kaarten voor de voorstelling heeft) hier het diner apart bijbestellen.

18:30 uur inloop
19:00 uur buffet open
20:15 uur aanvang voorstelling

Er is plek voor maximaal 50 gasten.

Van Akkeren werkt in de keuken vaak samen met statushouders en ex-gedetineerden, onder meer bij De Buurtboerderij in het Westerpark.

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 22.75
2e rang 17.75
3e rang 12.75
3e rang 12.75
MTK 10% korting 20.47
CJP 1e rang 17.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Een tot in het kleinste detail doordachte proeve van de spanningsboog, lang en duizelingwekkend. En al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet.”
de Volkskrant
  “Hij houdt de maatschappij de vermaarde spiegel voor en laat zien dat hij het vak uitstekend beheerst... Het aantal aanknopingspunten voor nieuwe inzichten is bijna oneindig”
Theaterkrant
  “... een spervuur van slimme grappen over het soort onderwerpen dat hij tot dusver voornamelijk uit de weg ging... strak geregisseerd door Gijsbert van der Wal”
NRC Handelsblad
  “Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden... Zijn werk is extreem intellectualistisch, maar dat is nu net de kracht ervan. Voor alle duidelijkheid laat op onovertroffen wijze zien hoe nodig het is dat we over kunst en theater juist wel blijven nadenken”
Trouw
  “Hier is hij 'gewoon' een cabaretier die praat met zijn publiek en dat dik twee uur interessant moet houden. Dat gaat hem geweldig af”
Het Parool
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief