Data en kaarten

Micha Wertheim

Micha Wertheim voor alle duidelijkheid

Cabaret
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden

Geachte bezoeker,

Naar aanleiding van de zojuist aangekondigde maatregelen inzake het Corona Virus in Nederland zijn per direct alle voorstellingen tot en met 31 maart in de Meervaart geannuleerd. Als u kaarten heeft voor voorstellingen in maart, ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht over eventuele nieuwe data.

De workshops van Meervaart Studio en lessen van Meervaart Jong vinden gewoon doorgang. Hierbij volgen we de aanwijzingen voor het basis en voortgezet onderwijs.

Wij vragen om uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en doen ons uiterste best u goed op de hoogte te houden.

DIRECTIE MEERVAART

  “Een tot in het kleinste detail doordachte proeve van de spanningsboog, lang en duizelingwekkend. En al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet.”
de Volkskrant
  “Hij houdt de maatschappij de vermaarde spiegel voor en laat zien dat hij het vak uitstekend beheerst... Het aantal aanknopingspunten voor nieuwe inzichten is bijna oneindig”
Theaterkrant
  “... een spervuur van slimme grappen over het soort onderwerpen dat hij tot dusver voornamelijk uit de weg ging... strak geregisseerd door Gijsbert van der Wal”
NRC Handelsblad
  “Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden... Zijn werk is extreem intellectualistisch, maar dat is nu net de kracht ervan. Voor alle duidelijkheid laat op onovertroffen wijze zien hoe nodig het is dat we over kunst en theater juist wel blijven nadenken”
Trouw
  “Hier is hij 'gewoon' een cabaretier die praat met zijn publiek en dat dik twee uur interessant moet houden. Dat gaat hem geweldig af”
Het Parool
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief