Data en kaarten

The Legends

The Soul Preacher

Première

Muziek

The Legends vertellen het verhaal van de laatste dagen van Jezus Christus, samen met soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum en stand-up comedian Jeffrey Spalburg als preacher.

‘The Soul Preacher’, is een spetterende theatershow, met soul en gospel als stralend middelpunt. De heren vertellen een eigentijds paasverhaal met bekende soul en gospelhits.

Zij worden bijgestaan door een all star band o.lv. toetsenist Wiboud Burkens en rockzanger Martin van der Starre, bekend van zijn rol in ‘Jesus Christ Superstar’. Cabaretier en scriptschrijver Jeffrey Spalburg kruipt in de huid van de klassieke soul-preacher die middels de muziek predikt over de wezenlijke zaken in het leven. Over tijdloze thema’s zoals vertrouwen, optimisme, saamhorigheid en uiteindelijk hoop op een betere wereld.

Soullegendes als Ray Charles, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Sam Cooke, James Brown en Stevie Wonder schreven prachtige soul en gospel songs. Deze artiesten inspireerden de wereld en zongen zichzelf regelrecht de geschiedenis in. Met hun muziek, rake teksten en meeslepende performances maakten zij hun soulmuziek tijdloos. Het verhaal van ‘The Soul Preacher’ is universeel en laat zien waar de muziek zijn oorsprong vindt.
 

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 27.50
2e rang 22.50
3e rang 17.50
3e rang 17.50
MTK 10% korting 24.75
CJP 1e rang 20.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief