Data en kaarten

The Legends

The Soul Preacher

Première

Muziek

The Legends vertellen het verhaal van de laatste dagen van Jezus Christus, samen met soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum, rockzanger Martin van der Starre (van ‘Jesus Christ Superstar’) en stand-up comedian Jeffrey Spalburg als preacher.

Soullegendes als Ray Charles, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Sam Cooke, James Brown en Stevie Wonder schreven prachtige soul- en gospel songs. Aan de hand van deze songs vertellen The Legends het verhaal van ‘The Soul Preacher’. 

Het klassieke verhaal over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus, waarin broederschap, vertrouwen en verraad een hoofdrol spelen, wordt in het heden geplaatst. In een rauwe wereld vol spanningen, wantrouwen en twijfel, maar ook een hoopvolle wereld waarin één man trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde.

The Legends, die eerder furore maakte met succesvolle producties als ‘It’s a Man’s World!’ en ‘I’m a Soulman’, treden wederom op met Nederlands beste soulzangers, Steffen Morrison en Yerry Rellum. Dit keer worden ze versterkt door de indrukwekkende rockzanger Martin van der Starre, die eerder te zien was in ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘Woodstock the Story’.

‘The Soul Preacher’ is een wervelende voorstelling die niemand onberoerd laat.

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 27.50
2e rang 22.50
3e rang 17.50
3e rang 17.50
MTK 10% korting 24.75
CJP 1e rang 20.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief