Data en kaarten

Company

Paul Groot, Annemarie Jung, Maaike Martens e.a.

Musical

‘Company’ is de midlife-musical, relatiekomedie en iconische Broadway-hit van Stephen Sondheim, gespeeld door een topcast met onder meer Paul Groot en een live-orkest. 

Op zijn vijftigste verjaardag lijkt er iets te missen in het leven van Robert. Hij is charmant, sexy en succesvol, maar nog steeds single. Zijn vrienden staan vol in het leven. Hij blijft toeschouwer en vraagt zich af: ‘heb ik een ander nodig om mezelf te zijn? En wie ìs de Robert op die selfies eigenlijk?’ 

Zijn bruisende verjaardagsfeest wordt een hilarische hellevaart langs lust, jaloezie, trouw, wrok, hartstocht, likes/dislikes en ander relatieleed. Wie kan Robert redden nu een complete meltdown dreigt?

Met Paul Groot, Nurlaila Karim, Tjebbo Gerritsma, Maaike Martens, Anne-Marie Jung, Maartje van de Wetering, Jeremy Baker, Esther Maas, e.a.
 

 

Rode zaal

Extra bij deze voorstelling:

Voorgesprek

Deze voorstelling bevat een inleiding en wordt verzorgd door de regisseur, een muziekdeskundige of een theater/dansspecialist. Aanvang is 3 kwartier voor de voorstelling en aanmelden is niet nodig.

Prijzen

1e rang 40.00
2e rang 35.00
3e rang 30.00
MTK 10% korting 36.00
CJP 30.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief