Data en kaarten

Niet wiet, wel nel

Hoge Fronten/Lieke Benders

Familie & Jeugd
6+

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden. Bij familie- en jeugdvoorstellingen worden worden bezoekers ter plaatse geplaceerd door onze medewerkers. Kinderen en ouders mogen naast elkaar plaatsnemen.

Om samen te zijn moet je elkaar begrijpen, maar dat is niet altijd even eenvoudig.

De beeldende familievoorstelling ‘niet wiet, wel nel’, naar het boekje van Joke van Leeuwen, gaat over de liefde, en dat je elkaar soms wel leuk vindt en soms ook niet. Ook grote mensen vinden dat ingewikkeld. 

Soep-met-luf
Na de voorstelling staat in de foyer de speciale ‘soep-met-luf-kar’. In deze speciale kar vol verrassingen wordt verse ‘tomatensoep met luf’ bereid met vele verse en geheimzinnige ingrediënten. Alle bezoekers van ‘niet wiet, wel nel’ mogen een lekker (gratis) kopje soep proeven. De soep wordt met liefde en muzikaliteit klaargemaakt en kinderen mogen helpen met het extra lekker maken van de soep. Zo kunnen ze bijvoorbeeld van lettervermicelli lieve woordjes maken, wortelhartjes uitsnijden of ‘love-boats’ maken.

 

Blauwe zaal - Clubsetting 1,5 M

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 8.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief