Data en kaarten

DOPE

Trouble Man & Het Nationale Theater

Theater
  • vr 15 mei 20:30 uur
    Geannuleerd

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

 

De omzet van onze XTC-boeren is bijna twee keer zo hoog als die van de luchtvaart. Op feestjes, in het bedrijfsleven, in de clubscène: een nakkie of een pilletje is de gewoonste zaak van de wereld. We houden met onze guilty pleasures een industrie in leven die honderdduizenden mensen per jaar het leven kost en het milieu vernietigt. 

Sadettin vindt het belangrijk dat mensen een vrije keuze hebben, dat ze genieten van hun levens. Toch begrijpt hij niet hoe het kan dat wij zo veel kilo's boter op het hoofd hebben wanneer het gaat over drugs. De consumptie en productie daarvan loopt in ons kikkerlandje de spuigaten uit. Burgemeesters worden bedreigd door drugscriminelen, in de Randstad wordt met Kalashnikovs op elkaar geschoten en in woonwijken wordt chemisch drugsafval gedumpt.

Tijd voor een ongemakkelijk gesprek, over hard gaan, over legalisering en over het in stand houden van een van de dodelijkste businessmodellen die er zijn.
 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 18.50
2e rang 13.50
MTK 10% korting 16.65
CJP 1e rang 13.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Dope zit goed in elkaar en ziet er met het glanzend zwarte podium en fraaie lichtontwerp (Gé Wegman) gelikt uit. Van groot belang is opnieuw de bijzondere rol van muzikant Kaspar Schellingerhout, die ook in Citizen K. indruk maakte.”
Volkskrant
  “Muzikant Kaspar Schellingerhout legt een sfeervolle soundtrack onder die verhalen met een fijne mix van percussie, galmende synthesizers en gitaren.”
NRC
  “Kaspar Schellingerhout haalt alles uit de kast om het verhaal van Kirmiziyüz te ondersteunen en te kleuren en doet dit met verve.”
Theaterkrant
  “Dope is een puntig relaas en soms ook een hilarische vertelling ”
Volkskrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief