Data en kaarten

DOPE

Trouble Man & Het Nationale Theater

Theater

In Amsterdam gebruiken we 30.000 lijntjes cocaïne per dag, zo blijkt uit het rioolwater. We kopen bewust, biologisch en fairtrade, maar hoeveel doden er per lijntje vallen maakt ons eigenlijk weinig uit. Hoe kan dat?

De omzet van onze XTC-boeren is bijna twee keer zo hoog als die van de luchtvaart. Op feestjes, in het bedrijfsleven, in de clubscène: een nakkie of een pilletje is de gewoonste zaak van de wereld. We houden met onze guilty pleasures een industrie in leven die honderdduizenden mensen per jaar het leven kost en het milieu vernietigt. 

Sadettin vindt het belangrijk dat mensen een vrije keuze hebben, dat ze genieten van hun levens. Toch begrijpt hij niet hoe het kan dat wij zo veel kilo's boter op het hoofd hebben wanneer het gaat over drugs. De consumptie en productie daarvan loopt in ons kikkerlandje de spuigaten uit. Burgemeesters worden bedreigd door drugscriminelen, in de Randstad wordt met Kalashnikovs op elkaar geschoten en in woonwijken wordt chemisch drugsafval gedumpt.

Tijd voor een ongemakkelijk gesprek, over hard gaan, over legalisering en over het in stand houden van een van de dodelijkste businessmodellen die er zijn.
 

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 18.50
2e rang 13.50
MTK 10% korting 16.65
CJP 1e rang 13.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief