Data en kaarten

60

Amos Ben Tal / Off Projects i.s.m. ICKamsterdam

Dans

Met een stortvloed aan beweging, geluid, licht en woorden trekken dansers het begrip ‘tijd’ vakkundig uit elkaar. In een tijdsbestek van zestig minuten deelt het publiek momenten van verstilling, druk, hoop en verlangen. ‘60’ is een unieke samenwerking tussen choreograaf Amos Ben-Tal, zijn dansers-collectief OFFprojects en het dansgezelschap ICK Amsterdam.

OFFprojects van choreograaf en componist Amos Ben-Tal staat bekend om zijn multidisciplinaire voorstellingen en uitzonderlijke uitvoeringskwaliteiten. Na een aantal succesvolle producties waaronder de voorstelling ‘Howl ‘(winnaar Dioraphte Dansprijs 2016) in samenwerking met Spinvis, bundelt het gezelschap nu zijn krachten met de dansers van ICK Amsterdam.


Sinds 2018 initiëren OFFprojects en ICK Amsterdam verschillende samenwerkingsprojecten. ICK Amsterdam, onder leiding van Emio Greco & Pieter C. Scholten, is een platform voor hedendaagse dans in Amsterdam dat internationale dansvoorstellingen produceert, samenwerkingen aangaat met gastkunstenaars en tal van research- en educatieve projecten initieert.
 

 

Blauwe zaal

Extra bij deze voorstelling:

Voorgesprek

Deze voorstelling bevat een inleiding en wordt verzorgd door de regisseur, een muziekdeskundige of een theater/dansspecialist. Aanvang is 3 kwartier voor de voorstelling en aanmelden is niet nodig.

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00
CJP 1e rang 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief