Data en kaarten

60

Amos Ben Tal / Off Projects i.s.m. ICKamsterdam

Dans
  • za 18 apr 20:30 uur
    Geannuleerd

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

 

Het publiek deelt tijdens de voorstelling momenten van verstilling, druk, hoop en verlangen, waarin niet alleen de structuur maar ook het mysterie van tijd wordt blootgelegd.

OFFprojects is een collectief van voormalig dansers van het Nederlands Dans Theater dat zich verzamelt rondom het werk van choreograaf en componist Amos Ben-Tal. Het gezelschap staat bekend om zijn multidisciplinaire voorstellingen en uitzonderlijke uitvoeringskwaliteiten. Na een aantal succesvolle producties waaronder de voorstelling Howl i.s.m. Spinvis (winnaar Dioraphte Dansprijs 2016) keert OFFprojects nu terug naar de kern van hun expressie: pure dans.

'60' is ontwikkeld in nauwe samenwerking met ICK Amsterdam, een platform voor hedendaagse dans o.l.v. Emio Greco & Pieter C. Scholten dat dansvoorstellingen produceert, samenwerkingen aangaat en tal van research- en educatieve projecten initieert.

EXTRA: Lezing - Tijd en vorm in beweging
Duik in de fascinerende wereld van dans, tijd en ruimte
 
De indrukwekkende dansvoorstelling '60' van choreograaf Amos Ben-Tal is een fysieke verkenning van hoe mensen tijd beleven en delen. Net als tijd is ook dans vluchtig en complex.
Om de interactie tussen tijd en dans te begrijpen moet je eerst naar vorm en ruimte kijken. 

In het voorgesprek, drie kwartier voorafgaand aan het optreden, ontrafelen beeldend kunstenaar Gosse de Kort en choreograaf Amos Ben-Tal het begrip abstractie en bieden ze nieuwe instrumenten om je te verhouden tot de fascinerende wereld van '60'.

Interdisciplinaire kunstenaar Gosse de Kort is een 'ruimtespecialist'. De Kort heeft een achtergrond in de architectuur, maakt kinetische ruimtelijke installaties en geeft les aan de KABK.
 
Het voorgesprek is bedoeld voor liefhebbers van dans, beeldende kunst, design en architectuur en voor iedereen die zich wil verdiepen in de kunstbeleving.

Lees verder

 

Blauwe zaal

Extra bij deze voorstelling:

Voorgesprek

Deze voorstelling bevat een inleiding en wordt verzorgd door de regisseur, een muziekdeskundige of een theater/dansspecialist. Aanvang is 3 kwartier voor de voorstelling en aanmelden is niet nodig.

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00
CJP 1e rang 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief