Data en kaarten

Fuad Hassen

Remmende Voorsprong

Cabaret
  • vr 01 mei 20:30 uur
    Geannuleerd

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

 

Fuad is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt.

Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Wat als er een klein dingetje net anders was verlopen, zou de wereld dan anders zijn geweest? Blijken zelfs de kleinste gebeurtenissen en onbeduidende uitvindingen tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen? Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten.

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 17.00
2e rang 12.00
MTK 10% korting 15.30
CJP 1e rang 12.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Hassen is een aimabele persoonlijkheid naar wie het prettig luisteren is.”
de Volkskrant
  “Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken.”
Dagblad van het Noorden
  “Een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft. ”
NRC Handelsblad
  “Bij Hassen ligt de nadruk op het verhaal en niet op de grap. Hij neemt de tijd om een grap op te bouwen. Dat geeft rust. Het wekt interesse… Via kleine observaties kaart hij in Held grote thema’s aan.”
Theaterkrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief