Data en kaarten

Verliefd op Ibiza

Johnny Kraaijkamp, Guido Spek e.a.

Musical

Onder de verraderlijke vakantiezon durven we allemaal net even wat meer. Ook iedereen in de feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’ wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, oude bekenden, nieuwe kansen, waanideeën en het zonnige Spaanse eiland zelf.

De feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’ gaat over een eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en waar twintigers de weg kwijt zijn.

Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft en nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg. De hormonen stuiteren over de bar!

Het gezelschap rondom de verlopen popster, zijn familie en een beroemde voetballer komt er tijdens een hete zomer achter dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt. Én dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon

‘Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. Want jong of oud, liefde is voor iedereen. Op Ibiza zijn geen grenzen, daar kan je zonder vooroordelen met een kloppend hart buiten de lijntjes van de liefde kleuren!

Een romantische comedy musical die het nét even anders durft te doen.
 

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 39.50
2e rang 34.50
3e rang 29.50
3e rang 29.50
MTK 10% korting 35.55
CJP 1e rang 29.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief