Data en kaarten

Dagdonker

Plan D

Familie
4+

Iedereen is weleens bang in het donker. Je weet niet wat er om je heen gebeurt. In een betoverend schouwspel vol vurige poëtische dans neemt ‘Dagdonker’ ons mee op een ontdekkingstocht door het donker, met magische momenten van licht, zoals een zaklamp die troost geeft in de nacht en dans waar de vonken vanaf vliegen!

Hoe mooi zijn de sterren die ’s nachts aan de hemel fonkelen, of de volle zon die ons plotseling doet verwarmen? Hoe betoverend is de schoonheid en magie van zelf een vuurtje maken, of een heftige dans waar de vonken vanaf vliegen, het wonder van een gloeilamp die aan en uitgaat en een zaklamp die troost geeft in de nacht?


En als het licht uitgaat, houd alles dan op te bestaan? Is het donker altijd eng? Is het licht altijd veilig? En wat zien we eigenlijk als we niets zien?

Lichttuin (4+)
Vooraf aan de voorstelling Dagdonker is iedereen van harte welkom in De Lichttuin, een interactieve ervaringsruimte van plan d-. Doe, leer, beweeg en dans mee met de magie en schoonheid van licht en donker.

In De Lichttuin > draai en kronkel je met je zusje, vriendjes, ouders of je opa in de knop met de Twister – lichtversie; Ben jij een echte speurneus? Doe mee aan “Raad het voorwerp” in de voelbakken…
Hou je meer van knutselen? Stort je dan op het zelf spannende schaduwdieren (of monsters) en betoverende Glow in the dark flesjes maken.
Kortom, er is genoeg te doen. Zelfs als je even niets wilt kan je relaxen in de Zen-tent.

 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 8.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief