Data en kaarten

Accrorap

The Roots

Dans

Accrorap is al jaren overal ter wereld te zien op internationale podia. Het Franse choreografisch collectief vermengt hip hop met circus, hedendaagse dans en beeldende kunst. In ‘The Roots’ tonen elf dansers hip hop op zijn best, in al zijn kracht, innovatie en diversiteit. 

‘The Roots’ brengt een ode aan de hiphop van het eerste uur, zoals die ooit in de straten van New York is ontstaan, maar is bijvoorbeeld ook geïnspireerd door skaters en mime. De voorstelling zit vol verrassingen en zou zomaar eens kunnen eindigen in een wilde, geïmproviseerde freestyle. Slow motion wordt afgewisseld met supersnel voetenwerk en we zien spectaculaire acrobatiek dat neigt naar stuntwerk. Het is een waar feest voor de zintuigen.

Accrorap werd in 1989 in Saint-Priest – vlakbij Lyon – opgericht. Kader Attou, choreograaf en nu directeur van Centre Choréographique National of La Rochelle, was één van grondleggers. Van de wilde verzameling kunstenaars die Accrorap in het begin was, groeide de groep uit tot het unieke choreografische collectief dat het nu is.
 

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 30.00
2e rang 25.00
3e rang 20.00
Kinderprijs (1e rang) 20.00
Kinderprijs (2e rang) 15.00
Kinderprijs (3e rang) 10.00
MTK 10% korting 27.00
CJP 1e rang 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief