Data en kaarten

Accrorap

The Roots

Dans
  • za 09 mei 19:30 uur
    Geannuleerd

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

 

‘The Roots’ brengt een ode aan de hiphop van het eerste uur, zoals die ooit in de straten van New York is ontstaan, maar is bijvoorbeeld ook geïnspireerd door skaters en mime. De voorstelling zit vol verrassingen en zou zomaar eens kunnen eindigen in een wilde, geïmproviseerde freestyle. Slow motion wordt afgewisseld met supersnel voetenwerk en we zien spectaculaire acrobatiek dat neigt naar stuntwerk. Het is een waar feest voor de zintuigen.

Accrorap werd in 1989 in Saint-Priest – vlakbij Lyon – opgericht. Kader Attou, choreograaf en nu directeur van Centre Choréographique National of La Rochelle, was één van grondleggers. Van de wilde verzameling kunstenaars die Accrorap in het begin was, groeide de groep uit tot het unieke choreografische collectief dat het nu is.
 

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 30.00
2e rang 25.00
3e rang 20.00
Kinderprijs (1e rang) 20.00
Kinderprijs (2e rang) 15.00
Kinderprijs (3e rang) 10.00
MTK 10% korting 27.00
CJP 1e rang 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief