Data en kaarten

Roué Verveer

Zo Goed Als Nieuw

Cabaret
  • wo 13 mei 20:15 uur
    Geannuleerd

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

 

‘Zo Goed Als Nieuw’ is de titel van zijn negende avondvullende cabaretshow, die uiteraard weer bol staat van de grappen. Koop uw kaarten en zet u schrap voor vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot. Alvast warmdraaien? Beluister Roué’s  eerdere shows op Spotify!

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 29.00
2e rang 24.00
3e rang 19.00
3e rang 19.00
MTK 10% korting 26.10
CJP 1e rang 21.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief