Data en kaarten

Rundfunk

Todesangstschrei

Cabaret

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Na ‘Wachstumsschmerzen’, over de pijn van het opgroeien, storten de jongens zich in ‘Todesangstschrei’ op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 25.00
2e rang 20.00
3e rang 15.00
3e rang 15.00
MTK 10% korting 22.50
CJP 1e rang 18.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Ze spelen net zo strak als de grijze maillots die ze dragen”
Trouw
  “Je wilt eigenlijk niet kijken, maar je moet”
NRC Handelsblad
  “Rundfunk schept genoegen in het creëren van schokgolven onder het publiek”
de Volkskrant
  “De pijn van het opgroeien is ingeruild voor de pijn van het sterven, maar sketches vol incorrecte grappen en onverwachte wendingen zijn opnieuw de belangrijkste steunpilaren.”
Het Parool (geeft geen sterren)
  “Een dik uur lang wordt je positief verrast door de inventiviteit van het duo en de vele varianten van shockerende humor die ze beheersen. Zelfs tot ná het slotapplaus”
Theaterkrant (geeft geen sterren)
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief