Data en kaarten

Doet sneeuw pijn

Solo Stories

Theater

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden en krijgen een prachtige zoon. Zoals elk jaar gaat hij skiën met vrienden, maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat opnieuw gevuld moet worden. Maar hoe?

Solovoorstelling gebaseerd op het indrukwekkende boek van Carolien Spaans.

‘Doet sneeuw pijn is’ een tragikomische monoloog over een ondenkbaar verlies en de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.


De makers van ‘LEEF!’, ‘PAAZ’, ‘Ma’ en ‘Emma wil leven’ brengen met ‘Doet sneeuw pijn’ een tragikomische monoloog over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, maar tegelijkertijd ook als moeder door moet met het dagelijks leven. Een verhaal over een ondenkbaar verlies, maar ook over de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen. 


‘Doet sneeuw pijn’ is gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van journalist Carolien Spaans en wordt gespeeld door Saskia Temmink (o.a. ‘De Vloer op’, ‘De 12 van Oldenheim’ en ‘Bloedverwanten’).
 

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 19.00
2e rang 14.00
MTK 10% korting 17.10
CJP 1e rang 14.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Raak, rauw en retegeestig tegelijk”
Eva Hoeke (over het boek)
  “Prachtig en hartverscheurend”
Nynke de Jong (over het boek)
  “Een persoonlijk en openhartig verslag ”
Het Parool (over het boek)
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief