Data en kaarten

Rayen Panday

Trigger

Cabaret
  • vr 22 mei 20:15 uur
    Geannuleerd
  • za 23 mei 20:15 uur
    Geannuleerd

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

 

Ondertussen vertelt hij de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven en zingt hij heerlijke nummers, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Over Rayen Panday
Cabaretier Rayen Panday besluit tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs wint.

Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. Met zijn natuurlijke podiumprésence schaart hij zich in de traditie van Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld. Sinds 2016 is Rayen lid van Comedytrain. Als één van drie Nederlandse comedians werd hij gevraagd om een eigen Netflix-special op te nemen.
 

 

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 22.00
2e rang 17.00
3e rang 12.00
3e rang 12.00
MTK 10% korting 19.80
CJP 1e rang 16.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid ”
NRC Handelsblad (over zijn vorige show Fenomeen)
  “Want een talent is het. Een heel groot talent... Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.”
Theaterparadijs (over zijn vorige show Fenomeen)
  “Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt ”
Theaterkrant (over zijn vorige show Fenomeen)


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief