Data en kaarten

SYZYGY

Jakop Ahlbom Company

Theater
  • vr 12 jun 20:30 uur
    wordt verplaatst
  • za 13 jun 20:30 uur
    wordt verplaatst

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.
We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

Net als in het andere werk van Jakop Ahlbom wordt er een spannend spel gespeeld met surrealisme en transformatie.
Het stuk betekent een terugkeer naar de intimiteit van de kleine/middenzaal na jaren van groot gemonteerde voorstellingen als ‘Horror’ en ‘Le Bal’, om dicht op de huid van de vier vrouwelijke performers op zoek te gaan naar de essentie van het menselijk lichaam in al haar zuiverheid.


SYZYGY = Wanneer tenminste drie hemellichamen op één lijn komen binnen hetzelfde zwaartekrachtsysteem.

 

Blauwe zaal - Clubsetting 1,5 M

Prijzen

1e rang 25.00
2e rang 20.00
MTK 10% korting 22.50
CJP 1e rang 18.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief