Data en kaarten

GRIMM

ISH & de Junior Company van het Nationale Ballet (reprise)

Dans

Na uitverkochte zalen in 2018 gaat ‘GRIMM’ opnieuw op tournee. In deze fantasierijke dansvoorstelling werkt ISH Dance Collective samen met de Junior Company van Het Nationale Ballet. Het resultaat? Een spannende cross-over tussen hiphop en ballet die elkaar op spectaculaire wijze aanvullen.

‘GRIMM’ gaat over twee jongens die in een fantasiewereld belanden, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten. Ze raken verwikkeld in spannende avonturen waarbij allerlei elementen uit de bekende sprookjesverhalen over elkaar heen buitelen in een geestige parade van sprookjesfiguren. 

Liefde en jaloezie, vriendschap, machtswellust, intriges en de strijd tussen goed en kwaad spelen, zoals in alle sprookjes, een grote rol.
 

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 27.00
2e rang 22.00
3e rang 17.00
MTK 10% korting 24.30

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Zonder twijfel de fantasierijkste dansvoorstelling van het seizoen”
Trouw
  “In een verhipt sprookje met een gekke twist, zijn de hiphoppers van ISH en de balletdansers van de Junior Company uitstekend aan elkaar gewaagd”
de Volkskrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief