Data en kaarten

Theo Von

Cabaret
Theo Von is een Amerikaanse stand-up comedian, podcaster, televisiepersoonlijkheid en acteur. Momenteel heeft Theo zijn eigen Netflix Original comedy special, genaamd NO OFFENSE.
Ook heeft hij zijn eigen podcast: THIS PAST WEEKEND, die per maand maar liefst 3,5 miljoen keer beluisterd wordt. Deze geluidsopnames plaatst hij inclusief de beelden ook op zijn YouTube-kanaal, waar hij ruim 300.000 abonnees heeft verworven. Hiervoor was Von gedurende drie seizoenen de host van TBS’s verborgen camera show DEAL WITH IT en maakte hij onderdeel uit van Yahoo’s populaire daily recap show PRIMETIME IN NO TIME, een van de meest bekeken internetshows met bijna 1 miljoen kijkers per dag. Onlangs is Theo Von te zien geweest in seizoen 4 van Comedy Central’s THIS IS NOT HAPPENING en speelde hij in Trevor Moore’s Comedy Central special THE STORY OF OUR TIMES.
 

Rode zaal

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief