Data en kaarten

Tg. Winterberg / STIP

In de kelder staat een huis

Met fantasie ben je nooit alleen

Familie
2+

Een avontuurlijke muis woont in de kelder van een gigantisch huis. Alleen en helemaal tevreden. Daar beleeft ze honderd en één bijzondere avonturen, maar altijd binnen dezelfde vier muren. Ze droomt weg over wie er allemaal in de theepot woont en giechelt om de schaduw van haar eigen staart. Met fantasie ben je nooit alleen.

De muis woont in de kelder van een gigantisch huis. Alleen en helemaal tevreden leeft ze in de warme kelder daar beneden. Daar beleeft ze honderd en één bijzondere avonturen, maar altijd binnen dezelfde vier muren.

Alles is waar,
Alles is echt gebeurd.
Alles is honderdmiljoen procent
klinkklare fantasie
Want ik ben wie ik ben
en ik zie wat ik zie.

‘In de kelder staat een huis’ is een beeldende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar. Een avontuurlijke muis droomt in haar kelder weg over wie er allemaal in de theepot woont en giechelt om de schaduw van haar eigen staart. Een voorstelling over je fantasie de vrije loop laten en het vormen van een nieuwe werkelijkheid. Omdat je met je eigen fantasie nooit alleen hoeft te zijn.

Regie: Rob Vriens | Dramaturgie: Mark Haayema | Spel: Marlyn Coetsier.

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 8.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief