Data en kaarten

Het Ministerie van onverrichter zake

Fat Boys

Een komedie met een randje

Familie
6+

Thomas is wel 1000 dingen tegelijk. Hij is supersnel, supergrappig, superonhandelbaar, supersnel kwaad, extreem praatgraag, gekmakend positief en een expert op het gebied van knaagdieren en snoep. Zijn hoofd zit zo vol dat er af en toe iets uit moet. Bijvoorbeeld zijn beste vriend Erik (supertraag, superdom en supersterk). Thomas kleurt de wereld vol en stort zich op alles wat er op zijn pad komt.

“Soms barst mijn hoofd uit elkaar van de ideeën en de gedachtes en dan moet ik ze eruit werken want anders wordt het veel te druk daarbinnen en dan houd ik mijn adem in maar alle woorden staan te dringen en te gillen hier van binnen.”

'Fat Boys' is een voorstelling over kinderen die niet passen binnen het systeem en hun eigen weg zoeken om te overleven. Het is een feest van woorden, van nieuwsgierigheid en levenslust. Een komedie met een randje.

Over het gezelschap
Het Ministerie van Onverrichter Zake is een nieuw jeugdtheatergezelschap van Niek van der Horst en Daniëlle Wagenaar in samenwerking met verschillende gasten, zoals nu, Eva Zwart.

Na het artistiek leiderschap bij het Syndicaat heeft Danielle Wagenaar zich de laatste twee jaren gericht op het schrijven van tekst voor jeugd- en volwassentheater. Eva Zwart en Niek van der Horst spelen bij verschillende gezelschappen voor zowel jeugd als volwassenen en hebben meerdere malen samengewerkt.

Met 'Fat Boys' werken de drie weer samen voor een jong publiek.

Spel: Niek van der Horst en Eva Zwart | Regie en tekst: Daniëlle Wagenaar | Muziek: Jolle Roelofs
Lichtontwerp: Gé Wegman | Grafisch ontwerp: Daniël Maarleveld | Met dank aan: Mario Mantel | 
'Fat Boys' is tot stand gekomen met behulp van Stichting Janivo en het Amsterdams Fonds voor de Kunst en het Lira Fonds.

 


Lees verder

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 8.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief