Data en kaarten

Paul Merton

Paul Merton’s Impro Chums

Show
Paul Merton is bekend van tientallen TV-shows en is al jaren een van de meest gerespecteerde comedians uit de UK. In de Meervaart zal hij met enkele leden uit het gezelschap The Comedy Store Players een fantastische avond improvisatiecomedy van een absurd hoog niveau verzorgen.

De legendarische Paul Merton is vaste gast bij het programma Just A Minute op BBC Radio4, maar bij ons vooral bekend als graag geziene gast in mateloos populaire TV-shows als Have I Got News For You, Room 101, Paul Merton Looks at Alfred Hitchcock, Paul Merton’s Birth of Hollywood en zijn reisprogramma Paul Merton’s Adventures.

Zijn doorbraak op TV was in de show Whose Line Is It Anyway, het programma waarop de Nederlandse variant De Lama’s is gebaseerd. In de Meervaart komt Paul Merton met een aantal andere comedians een live improvisatieshow spelen die zijn gelijke niet kent. Met decennia aan ervaring is Paul Merton’s Impro Chums een van de allerbeste impro-gezelschappen ter wereld.

Er is geen script: alle hilarische situaties en grappen worden ter plekke bedacht aan de hand van suggesties van het publiek. Paul Merton is mede-oprichter van The Comedy Store Players, een collectief improvisatiecomedians die al sinds de jaren tachtig iedere week in de iconische Comedy Store in Londen optreden. Wie uit deze crème de la crème van de Engelse improcomedy met Paul Merton meekomen blijft nog een verrassing, maar de geweldige Richard Vranch (o.a. bekend van BBC Radio 4's Infinite Monkey Cage with Prof Brian Cox) en Suki Webster (Giles Wemmbley Hogg, The Catchment) zullen er in ieder geval bij zijn.

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

Vanaf 30.80

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief