Data en kaarten

What's Cooking at ICK?

verschillende makers

Dans

Zondag wordt de Meervaart overgenomen door jong geweld en levenskrachtige senioren. Onder de slogan What's Cooking at ICK? presenteren makers uit de Artist Space spannende schetsen van hun voorstellingen. Met o.a. werk van CHRONOS, Chris Guerematchi, Karel Tuytschaever, Elisa Zupinni én het danscollectief voor 60+ Dance Connects. Ook zal Nicola Galli, gekozen door de Jury van het Italiaanse dansplatform (New Italian Dance Platform) acte de présence geven tijdens ICK's blik in de keuken.

WHAT'S COOKING AT ICK?

14.00 White Noise, Christian Guerematchi & Guillermo Blinker (OTION) Zelfliefde of zelfhaat, onze identiteit is een kwetsbaar gegeven. Vooral als we leven in een klimaat van segregatie en polarisatie. Het duet White Noise is een cross-over tussen dans en spoken word, waarin zowel het "zwarte" lichaam als de "zwarte" stem centraal staan.

14.45 Dance Connects
Demonstraties

15.30 MARS, Nicola Galli
Galli neemt je mee in een laboratorium op een verre planeet. Geometrisch licht en astrale geluiden wisselen elkaar af in een visuele ervaring die de toekomst van de mensheid laat zien.

MARS is een project dat tot stand kwam met de steun van ResiDance XL, Network Giovane Danza D'autore, Teatro Dimora of Mondaino en Fondo per la Danza D'autore/Regione Emilia-Romagna 2015/2016

16.15 Himalaya, Elisa Zuppini
In ´Himalaya´ beweegt danseres Federica DallaPozza in een hybride ruimte van geologische landschappen, sculpturen en ruïnes, ergens tussen het digitale en het organische. In deze performance wordt onderzocht hoe het menselijk lichaam zich verhoudt tot een andere realiteit en een groter geheel.

17.15 The Sea is Where You Think It Is, CHRONOS Een dansvoorstelling over de oneindige hoeveelheid keuzes en mogelijkheden die we ieder moment hebben. Een gedeelde ervaring tussen publiek en dansers waarin we samen het hier en nu onderzoeken en ondervinden.

Het volledige programma van zondag ziet er dus als volgt uit: 
14u: White Noise, Christian Guerematchi & Guillermo Blinker (OTION)
14u45: Dance Connects 
15u30: MARS, Nicola Galli 
16u15: Himalaya, Elisa Zuppini 
17u15: The Sea is Where You Think It Is, CHRONOS
Voor het programma van zondag (Whats Cooking at ICK?) heeft u slechts één ticket nodig

ICKFEST
Huisgezelschap ICK Amsterdam, platform voor de hedendaagse dans, en de Meervaart presenteren voor de derde keer het ICKFEST in Nieuw-West: een driedaags dansFESTijn met premières, spannend werk van talentvolle makers, uitdagende workshops, experimentele popups en afterparty!

Bekijk de gehele programmering van het ICKFEST via deze link.

Lees verder

 

Blauwe Zaal, ongeplaceerd

Prijzen

Prijs 17.50
CJP 13.25
MTK 10% korting 15.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief